Киев е бил подложен на нощна атака с дронове. За

...
 Киев е бил подложен на нощна атака с дронове. За
Коментари Харесай

Руските терористи удариха с дронове Киев

 Киев е бил подложен на нощна офанзива с дронове. За това заяви в Telegram кметът на града Виталий Кличко. Украинската столица е била атакувана с иранските " Shahed ".
 
" Няколко гърмежа прогърмяха над Соломенски и Шевченски регион ", означи той и посочи, че избавителните служби работят по места и подробна информация ще бъде дадена по-късно.
 

 
По данни на Киевската градска военна администрация по време на нощната офанзива над града са свалени към 15 от 20 противников дрона. Поразен е обект от сериозната инфраструктура.
 
" За страдание, има изумен обект от сериозната инфраструктура. Аварийните служби унищожават следствията. Информацията за жертви и ранени се прецизира ", означи началникът на службите Сергей Попко.
 

 
По-късно оглавяващият киевската регионална военна администрация Алексей Кулеба заяви, че в следствие от нощната офанзива с дронове са развалени и частни домове.
 
Според предварителната информация потърпевши са двама души, които сега се намират под лекарско наблюдаване. " Всички служби са по местата си. Работим над ликвидирането на следствията от ударите ", добави Кулеба.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР